Contactpersoon

Jelle Pama

Overige gegevens

Overige gegevens:

Jelle Pama is geboren in Friesland op 14-07-1964. Van jongs af aan gefascineerd door de bouw, mede omdat mijn vader bij een aannemer werkte. Dus gekozen voor een technische opleiding en wel Civiele Techniek aan de TU Delft.

Ruim 20 jaar gewerkt bij ingenieursbureaus in Rotterdam, Ijmuiden en de laatste 12 jaar bij ingenieursbureau Wassenaar in Haren. De functie die ik hierin vervulde was adviseur constructies / projectleider bij complexe utilitaire bouwwerken. Denk hierbij aan musea, parkeergarages, ziekenhuizen, onderwijsgebouwen etc.

Vanaf 2012 actief bij de Hanze als hogeschooldocent en inhoudelijk verantwoordelijk voor de afdeling Constructief Ontwerpen. Daarnaast mede-initiatiefnemer van het nieuwe kenniscentrum over aardbevingen ‘EPI-centrum Noord-Nederland’ (E = educatie, P = platform, I = innovatie).

Verder bezig met het ontwikkelen van een post-bachelor opleiding ‘Aardbevingen en diepe ondergrond’ voor professionals, welke 26 september van start gaat. Voor studenten wordt er vanaf september een minor aangeboden over aardbevingen.