Contactpersoon

Jako Jellema

Overige gegevens

Overige gegevens:

ir. Jako Jellema, project manager engagement EnergySense bij de Energy Academy Europe en onderzoeker bij de Bèta Wetenschapswinkel van de RUG.

EnergySense – onderzoek, innovatie & participatie | is een grootschalig populatieonderzoek in de Energy Valley regio met als doel het begrijpen van veranderingspatronen in houding, gedrag en energie gebruik.

EnergySense creëert inzicht in hoe huishoudens kunnen bijdragen aan energietransitie. Het is een onderzoeksproject en tegelijkertijd een omgeving voor technische en sociale innovaties. In Noord Nederland zullen 10.000 huishoudens deelnemen gedurende vijf jaar. http://www.energyacademy.org/EnergySens(http://www.energyacademy.org/EnergySense)e(http://www.energyacademy.org/EnergySense) (Engelstalig)

Bèta Wetenschapswinkel - Bij de Bèta Wetenschapswinkel kunnen maatschappelijke organisaties vragen stellen die door studenten beantwoord worden in de vorm van een bachelor- of masterscriptie, of een artikel: http://www.rug.nl/science-and-society/science-shops/beta-wetenschapswinkel/